Tuesday , 19 March 2024


Common basketball game with the Greek Deaf team and journalists for a good cause

Η Pressing Team, η Μικτή Εθνική Ομάδα Κωφών και το Γραφείο Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνουν το φιλανθρωπικό αγώνα την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Πανιωνίου «Αρτάκης» για την υποστήριξη της Οικογενειακής Μονάδας Προστασίας Παιδιού «Ο Άγιος Πολύκαρπος». Η Pressing Team, όπως ονομάζεται η ομάδα που ηγείται της καμπάνιας «Pressing στον Αθλητισμό», δημιουργήθηκε από δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ με σκοπό τη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων με τη συμμετοχή γνωστών επαγγελματιών αθλητών για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για κοινωνικά ζητήματα, όπως η φτώχεια, η αστεγία και ο κοινωνικός αποκλεισμός, καθώς και η αξιοποίηση του αθλητισμού ως εργαλείο στον αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία.

Το φιλανθρωπικό Σωματείο Προστασίας Παιδιού ” Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” προσφέρει πάρα πολλά χρόνια με συνεχή εθελοντική δουλειά και την υποστήριξη Δημοτών της Νέας Σμύρνης, άλλων επωνύμων, τοπικών αρχών αλλά και άλλων περιοχών, με υπέρμετρη ευαισθησία την απεριόριστη αγάπη του, στον καθημερινό ανθρώπινο πόνο. Σκοπός και στόχος του Σωματείου είναι να προστατεύει και να περιθάλπει παιδιά τελείως δωρεάν και να τα βοηθά όχι μόνο ως προς τη στέγαση και τη διατροφή αλλά ακόμη περισσότερο, στη σωστή εκπαίδευση, διαπαιδαγώγηση και συνέχεια όσο το δυνατόν καλύτερη κοινωνική αποκατάσταση. Ο αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ της Pressing Team και Μικτής Ομάδας Εθνικής Κωφών, που στη σύνθεσή της θα έχει μέλη της ομάδας που το περασμένο καλοκαίρι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Σαμψούντα.

Η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου, οι διοργανωτές καλούν τους φιλάθλους να προσφέρουν εκπαιδευτικό υλικό και γραφική ύλη, ρουχισμό και τρόφιμα μακράς διαρκείας για την υποστήριξη των σκοπών του Σωματείου, αλλά και την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Στο ημίχρονο του αγώνα η Pressing Team και ο Δήμος Νέας Σμύρνης θα βραβεύσουν την Εθνική Ομάδα Κωφών για τις συνεχείς επιτυχίες της και την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό.

Check Also

Tomorrow the presentation of the new High Priestess of the lighting ceremony of the Olympic Flame

Lighting ceremony

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*