Monday , 19 February 2018

Home / Greece / The new leaders of the Hellenic Olympic family!

The new leaders of the Hellenic Olympic family!

Κατά τις χθεσινές εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τη θητεία 2017 – 2020, εξελέγησαν οι εξής στο Διοικητικό Συμβούλιο, την εκτελεστική επιτροπή και σε τέσσερις επιτροπές:

Α’ Αντιπρόεδρος: Παύλος Κανελλάκης
Β΄Αντιπρόεδρος: Βασίλης Κατσώρας
Γενικός Γραμματέας: Μανώλης Κολυμπάδης
Ταμίας: Αντώνης Νικολόπουλος
Εκτελεστική Επιτροπή: Αριστείδης Αδαμόπουλος, Πολυξένη Αργειτάκη, Ιάκωβος Φιλιππούσης
Πρόεδρος Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας: Μιχάλης Φυσετζίδης
Πρόεδρος Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος: Μανώλης Κατσιαδάκης
Πρόεδρος Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας: Γιάννης Καρράς
Πρόεδρος Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας: Αθανάσιος Βασιλειάδης

Check Also

The female Greek participations of the Korean Olympic Games

H Sophia Ralli, which had the honour to carry the Greek flag at the opening ceremony of the games, competed in the Giant Downhill Technique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *