Παρασκευή , 24 Ιανουάριος 2020


Home / Ελλάδα / Τα εγκαίνια της Κυπριακής Ολυμπιακής Βιβλιοθήκης στη 1 Νοεμβρίου

Τα εγκαίνια της Κυπριακής Ολυμπιακής Βιβλιοθήκης στη 1 Νοεμβρίου

Μετά από εντατική δουλειά αρκετών μηνών, φτάνει η στιγμή που η Κυπριακή Ολυμπιακή Βιβλιοθήκη θα ανοίξει επίσημα για το αναγνωστικό κοινό! Η Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 στις 18:00 έχει οριστικοποιηθεί ως η ημέρα πραγματοποίησης της τελετής εγκαινίων της Κυπριακής Ολυμπιακής Βιβλιοθήκης, που στεγάζεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο, έδρα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ), στην οποία ασφαλώς υπάγεται η Βιβλιοθήκη. Τα επίσημα εγκαίνια της Ολυμπιακής Βιβλιοθήκης θα γίνουν από τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Κώστα Χαμπιαούρη, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση να είναι παρών σε μια σημαντική στιγμή που συνδέει όλους τους πυλώνες του υπουργείου του, που είναι η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός.

Μετά από πολλές δωρεές ιδιωτών και οργανισμών, καθώς και οργάνωσης του ήδη υπάρχοντος υλικού, σήμερα η Κυπριακή Ολυμπιακή Βιβλιοθήκη διαθέτει σχεδόν χίλιους ξεχωριστούς τίτλους, βιβλίων, εντύπων, συγγραμμάτων και άλλα. Συγκεντρώνεται επίσης οπτικοακουστικό υλικό. Στόχος είναι η Κυπριακή Ολυμπιακή Βιβλιοθήκη να αποτελέσει σημαντική πηγή για πανεπιστημιακούς, ερευνητές, μελετητές, εκπαιδευτικούς, φοιτητές, μαθητές κ.λπ. που ασχολούνται με μελέτες και επιστημονικές έρευνες σχετικά με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του αθλητισμού στον τόπο μας.

Check Also

Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα ‘Συμμετοχή και Περηφάνια για το Παραολυμπιακό Πνεύμα’

Η παράδοση των έργων καθορίστηκε όπως ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020, η αξιολόγησή τους θα γίνει από Κριτική Επιτροπή στις 20-21 Φεβρουαρίου 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*