Τρίτη , 12 Νοέμβριος 2019


Home / Ελλάδα / Η ‘Ώρα των Παραολυμπιονικών’ απο την τηλεόραση της Nova!

Η ‘Ώρα των Παραολυμπιονικών’ απο την τηλεόραση της Nova!

Συνεχίζεται σταθερά η συνεργασία της Nova με την Ελληνική Παρολυμπιακή Επιτροπή, του επίσημου φορέα αθλητών με αναπηρία, ως Μέγα Χορηγού Επικοινωνίας της Επιτροπής. Η συνεργασία ξεκίνησε το 2015 και συνόδεψε την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, του Ρίο της Βραζιλίας το Σεπτέμβριο του 2016 και θα συνοδέψει τους Έλληνες αθλητές και τις Ελληνίδες αθλήτριες και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που θα διεξαχθούν το διάστημα 25 Αυγούστου – 6 Σεπτεμβρίου 2020. Η χορηγία επικοινωνίας της Nova αφορά στη ανάδειξη των πρωταγωνιστών, των αθλητών και των αθλητριών, αλλά και του έργου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Στο διάστημα της συνεργασίας μας έχει υλοποιήσει μια σειρά ενεργειών προβολής. Μεταξύ αυτών, τη δημιουργία της ειδικής εκπομπής η «Ώρα των Παραολυμπιονικών», αλλά και προσωπικά αφιερώματα σε αθλητές, φιλοξενία αθλητών στο πλατό εκπομπών, κάλυψη των εκδηλώσεων της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και τιμητικές εκδηλώσεις υποδοχής αθλητών μετά από σημαντικές διοργανώσεις.

Η εκπομπή «Η Ώρα των Παραολυμπιονικών» προβάλλεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, κάθε Τετάρτη στις 19:00, στο Novasports24HD, και καλύπτει τα πάντα γύρω από τα Παραολυμπιακά δρώμενα! Είναι αφιερωμένη στη δράση των αθλητών στις διοργανώσεις, αλλά και στην ανθρώπινη πλευρά της καθημερινής τους προσπάθειας. Μέσα από την «Ώρα των Παραολυμπιονικών», καλύπτονται με πλούσιο ρεπορτάζ οι διοργανώσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων αλλά και όλη η Παραολυμπιακή επικαιρότητα. Οι εκπομπές προβάλλονται σε επανάληψη σε όλα τα αθλητικά κανάλια της Nova.

 

Check Also

Ο πρώτος τυφλός αθλητής που έτρεξε τον Μαραθώνιο χωρίς συνοδό!

Ο Χαν ήταν εξοπλισμένος με μια συσκευή την οποία φορά όπως τα γυαλιά του και είναι συνδεδεμένη με κάμερες υψηλής ανάλυσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*