Παρασκευή , 24 Ιανουάριος 2020


Home / Ελλάδα / Το Φεστιβάλ ‘Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη’ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Το Φεστιβάλ ‘Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη’ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ «Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη – Reflection of disability in art», με ακρωνύμιο RoDI, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε ανοικτό φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα το σύγχρονο αστικό τοπίο και τους ενυπάρχοντες σε αυτό περιορισμούς.

Ο διαγωνισμός αποτελεί τμήμα των δράσεων του Φεστιβάλ «Η αντανάκλαση της αναπηρίας στην τέχνη – Reflection of disability in art» και υπηρετεί το σκοπό του για την ανάδειξη της τέχνης μέσα από την οπτική της αναπηρίας. Οι συμμετέχοντες καλούνται να απαθανατίσουν με τις φωτογραφίες τους την έννοια του περιορισμού στο σύγχρονο αστικό τοπίο, του ικανού να παρεμποδίσει τη συμμετοχή όλων των ανθρώπων στις κοινωνικές δομές και τη στέρηση, με αυτόν τον τρόπο, θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.Τελική προθεσμία για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό Φωτογραφίας είναι η 30 Σεπτεμβρίου 2019 και η υποβολή των φωτογραφιών γίνεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου rod@uom.edu.gr.

Check Also

Διαγωνισμός Ζωγραφικής με θέμα ‘Συμμετοχή και Περηφάνια για το Παραολυμπιακό Πνεύμα’

Η παράδοση των έργων καθορίστηκε όπως ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020, η αξιολόγησή τους θα γίνει από Κριτική Επιτροπή στις 20-21 Φεβρουαρίου 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*