Τετάρτη , 17 Ιούλιος 2019


Home / Ελλάδα / Έναρξη για το πανόραμα εξειδικευμένων εκδηλώσεων για Άτομα με Αναπηρία στην Θεσσαλονίκη

Έναρξη για το πανόραμα εξειδικευμένων εκδηλώσεων για Άτομα με Αναπηρία στην Θεσσαλονίκη

Στις 10 με 12 Μαΐου 2019 η ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ διοργανώνει ένα πολυγεγονός για άτομα με αναπηρία, υπό τον γενικό τίτλο AlterWeekend 2019, υπό την αιγίδα της ΕΣΑμεΑ. Πρόκειται για ένα πανόραμα εξειδικευμένων εκδηλώσεων, οι οποίες, όπως τονίζουν οι διοργανωτές, «θα προσδώσουν στο συγκεκριμένο τριήμερο τον χαρακτήρα μιας ανοικτής γιορτής για τα άτομα με αναπηρία».

Συγκεκριμένα, θα διοργανωθούν: Προβολή καινοτομιών για άτομα με αναπηρία, με έμφαση σε προϊόντα και υπηρεσίες που αναπτύσσονται και παράγονται στην Ελλάδα. Ενημερωτικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις από εταιρίες και αρμόδιους φορείς. . Αθλητικές Εκδηλώσεις. Εκδηλώσεις συνάντησης θεσμών με ενδιαφερόμενους πολίτες. Πολιτιστικές εκδηλώσεις από ομάδες καλλιτεχνών. Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν και με ένα εμπορικό μέρος, όπου εταιρίες, φορείς και Σύλλογοι θα παρουσιάζουν τα πλέον πρόσφατα προϊόντα, λύσεις, υπηρεσίες και δράσεις για τη διευκόλυνση της ζωής των Α.μεΑ.

Check Also

Δύο νέα παγκόσμια ρεκόρ για τους Έλληνες Παραολυμπιονίκες του Στίβου!

Τα παγκόσμια ρεκόρ του Θανάση Κωνσταντινίδη στον δίσκο και της Στέλλας Σμαραγδή στο τριπλούν, σημάδεψαν την πρεμιέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*