Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τρίτη ετήσια δωρεά του Προγράμματος Στήριξης Αθλητών με Αναπηρία «ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ»

Με ιδιαίτερη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, η τρίτη ετήσια δωρεά του Προγράμματος Στήριξης Αθλητών με Αναπηρία «ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» του Paralympicus, στην Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προσφέρθηκε χρηματικό ποσό καθώς και αθλητικό και εκπαιδευτικό υλικό, προς την Ομάδα Μπάσκετ Ατόμων με Αναπηρία της Μέριμνας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, Π. Νικόλαος, οι υποστηρικτές και χορηγοί του προγράμματος, οι φίλες και φίλοι του Paralympicus και της οικογένειας Βασιλείου, τα στελέχη, οι εθελοντές και φυσικά τα παιδιά της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης.

Ο Πολυχρόνης Βασιλείου, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, αθλητής Μαραθώνιας Κολύμβησης και μέλος του Paralympicus, έφυγε από κοντά μας τον Δεκέμβριο του 2016, σε ηλικία 39 ετών. Έλαβε μέρος στον πρώτο του αγώνα Μαραθώνιας Κολύμβησης το 2001 και έκτοτε συμμετείχε σε 13 αγώνες των 10 χιλιομέτρων και σε 17 αγώνες υπεραποστάσεων, ενώ του ανήκει το παγκόσμιο ρεκόρ, ως του μοναδικού κολυμβητή που έχει λάβει μέρος τρεις φορές στον εξαντλητικό αγώνα αντοχής 24 ωρών ΄Ιάσων Ζηργάνος’.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους υποστηρικτές και τους φίλους του προγράμματος που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης και δεσμευόμαστε ότι θα εξακολουθούμε να προσφέρουμε στους Αθλητές με Αναπηρία, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ηθικό επίπεδο.

Check Also

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ‘Παίζουμε μαζί, Μαθαίνουμε μαζί’ από τα Special Olympics

Special Olympics

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*