Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024


Οι προσεχείς σημαντικές δραστηριότητες της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, συνήλθε την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου σε τακτική συνεδρία, και ασχολήθηκε κυρίως με τον προγραμματισμό των επομένων δραστηριοτήτων της. Συγκεκριμένα, το Ε.Σ. έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις για τις δραστηριότητες του επόμενου διαστήματος :

Βραβεύσεις Εφήβων-Νεανίδων, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου. Μαθητικό Συνέδριο “Pierre de Coubertin”, στις 22 Φεβρουαρίου . Ημερίδα “Γυναίκα και Αθλητισμός”, στις 20 Μαρτίου. Διοργάνωση Συνόδου Εθνικών Ολυμπιακών Ακαδημιών. Αποφασίστηκε επίσης όπως η ΚΟΕ θέσει υποψηφιότητα για να αναλάβει τη διοργάνωση της Γενικής Συνέλευσης των Εθνικών Ολυμπιακών Ακαδημιών των 50 χωρών της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Πέραν από τις πιο πάνω εκδηλώσεις, αποφασίστηκαν επίσης οι πιο κάτω δράσεις : Συμμετοχή στο 9 Διεθνές Φόρουμ Αθλητών που θα διεξαχθεί στη Λωζάνη με δύο άτομα. Μετάφραση στην Ελληνική γλώσσα και δημιουργία έντυπης έκδοσης «Διακήρυξης των Δικαιωμάτων των Παιδιών στον Αθλητισμό» του ΟΗΕ, και των «Δικαιωμάτων και Ευθυνών των Αθλητών» της ΔΟΕ, οι οποίες θα προωθηθούν προς τις αθλητικές Ομοσπονδίες. Την πραγματοποίηση εγκαινίων της Ολυμπιακής Βιβλιοθήκης στο τέλος Μαΐου, καθώς οι εργασίες του προγράμματος προχωρούν κανονικά.Την υπογραφή πρωτοκόλλου μεταξύ Κύπρου-Πολωνίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Πολωνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην Κύπρο τέλος Μαΐου.

Check Also

Αύριο η παρουσίαση της νέας πρωθιέρειας της τελετής αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Τελετή αφής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*