Σάββατο , 20 Οκτώβριος 2018


Home / Κόσμος / Η δυναμική παρουσία της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων!

Η δυναμική παρουσία της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων!

H Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Μπουένος Άιρες 2018» με την εφαρμογή του διαδραστικού εκπαιδευτικού προγράμματος «Ανακαλύπτοντας το Ολυμπιακό Κίνημα και τις αξίες του», σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Η ΔΟΑ θα λειτουργήσει το περίπτερο στο Ολυμπιακό Πάρκο Νεολαίας από τις 6 έως τις 18 Οκτωβρίου προσφέροντας τη δυνατότητα στους νέους αθλητές που συμμετέχουν στους Αγώνες να ανακαλύψουν τη φιλοσοφία και τα ιδανικά του Ολυμπιακού Κινήματος μ’ έναν συναρπαστικό τρόπο, μέσα από παιχνίδια γνώσης και διάφορες δραστηριότητες στην αγγλική, γαλλική και ισπανική γλώσσα.

Μέσω αυτού του πρωτοποριακού διαδραστικού Ολυμπιακού εκπαιδευτικού εργαλείου, το οποίο παρουσιάζεται σε «έξυπνες» τηλεοράσεις και ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα το οποίο ελέγχεται από ένα χειριστήριο, η ΔΟΑ στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των νέων αθλητών. Είναι η τρίτη φορά που η ΔΟΑ συμμετέχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, μετά τη Σιγκαπούρη το 2010, και το Ναντζίνγκ το 2014. Εκτός από τους αθλητές, τους προπονητές, τους παράγοντες και τους νέους πρεσβευτές, το περίπτερο θα είναι επίσης ανοικτό στο κοινό.

Πηγή – Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία

Check Also

Στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας

Ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης, μαζί με το μέλος της ΕΟΕ Πέτρο Συναδινό υποδέχθηκαν χθες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*