Σάββατο , 17 Νοέμβριος 2018
Top News


Home / Ελλάδα / Ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τα 50 χρόνια των Special Olympics!

Ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τα 50 χρόνια των Special Olympics!

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου των Special Olympics International Dr. Timothy P. Shriver, ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas Πρέσβυς ε.τ. Διονύσιος Κοδέλλας, μετέβη στο θέρετρο της οικογένειας Kennedy στο Hyannis Port για την επίσημη, σε στενό κύκλο, έναρξη των εκδηλώσεων των εορτασμών για τα 50 χρόνια από την Ίδρυση του κινήματος.

H Φλόγα άναψε στο Hyannis Port και ξεκίνησε το ταξίδι της με προορισμό το Στάδιο Soldier Field στο Σικάγο όπου στις 20 Ιουλίου θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του Κινήματος. Εντυπωσιακή η Τελετή Αφής ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η επίσκεψη στους τάφους τις Ιδρύτριας του Κινήματος Eunice Kennedy Shriver και του συζύγου της Robert Sargent Shriver Jr. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής του, ο Πρόεδρος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει εξέχουσες προσωπικότητες της Αμερικής, φίλους των Special Olympics και μέλη της οικογενείας Κennedy.

Πηγή – Special Olympics Hellas

Check Also

Σύμφωνο συνεργασίας του Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού με Σύλλογο Ολυμπιονικών και Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας

Η Συνεργασία αυτή, αφορά στην υλοποίηση κοινών πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων με στόχο την προώθηση των αρχών και των αξιών του Αθλητισμού και του Ολυμπισμού,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*