Παρασκευή , 19 Οκτώβριος 2018


Home / Ελλάδα / Η ημερίδα ‘Η Γυναίκα σε ηγετικό ρόλο στον Αθλητισμό’ από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Η ημερίδα ‘Η Γυναίκα σε ηγετικό ρόλο στον Αθλητισμό’ από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Η Επιτροπή ‘Γυναίκα και Αθλητισμός’ της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής , διοργανώνει την σήμερα 15 Μαρτίου στις 6.30μ.μ., ημερίδα με θέμα «Η Γυναίκα σε ηγετικό ρόλο στον Αθλητισμό». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Μέγαρο, έχοντας ως κύρια ομιλήτρια την Δρ Ξένια Αργειτάκη, Επίκουρο Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρο της Επιτροπής «Αθλητισμός και Γυναίκα» της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η απονομή του βραβείου «Αθλητισμός και Γυναίκα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την Ευρώπη στην κα Ανδρούλα Βασιλείου, διάκριση η οποία απονέμεται για πρώτη φορά σε Κύπρια, ύστερα από πρόταση ΚΟΕ. Θα εξαγγελθεί επίσης πρόγραμμα που κατήρτισε η ΚΟΕ και η Επιτροπή «Γυναίκα και Αθλητισμός της ΚΟΕ» σε συνεργασία με την τιμώμενη, το οποίο χρηματοδοτείται από την επιτροπή “Women and Sports” της ΔΟΕ, παράλληλα με την βράβευση.

Check Also

Διπλή επιτυχία του ελληνικού στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων με δύο μετάλλια!

Διπλή επιτυχία σημείωσε σήμερα ο ελληνικό Στίβος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεών, με πρωταγωνίστριες τις Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό και Όλγα Φιάσκα στο βάδην

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*