Σάββατο , 17 Νοέμβριος 2018
Top News


Home / Ελλάδα / Παρουσίαση βιβλίου για τον Αυτισμό από τις Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Παρουσίαση βιβλίου για τον Αυτισμό από τις Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Ένα νέο βιβλίο, που πραγματεύεται τα σύγχρονα δεδομένα στην εκπαίδευση, στην ειδική αγωγή, στην επικοινωνία, καθώς και στη συμβουλευτική ψυχολογία των ατόμων με Διαταραχή Φάσματος Αυτισμού, παρουσιάζουν οι Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τίτλος του βιβλίου είναι: «Εκπαίδευση και Ειδική Αγωγή ατόμων με Διαταραχή Φάσματος Αυτισμού», της Χριστίνα Συριοπούλου, επίκουρης καθηγήτριας, στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με ειδίκευση και ερευνητική δραστηριότητα στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί στο κοινό την Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018, στο βιβλιοπωλείο IANOS στη Θεσσαλονίκη, στις 7 το απόγευμα. Οι αναγνώστες του νέου βιβλίου, εκπαιδευτικοί, γονείς, γιατροί, ψυχολόγοι και επιστημονικό προσωπικό του χώρου μέσα από τις σελίδες και το περιεχόμενο του θα λάβουν οδηγίες, πρακτικές συμβουλές, θεωρητική και εμπειρική γνώση για την ανατροφή, την εκπαίδευση και την κοινωνική συμπερίληψη ατόμων με Διαταραχή Φάσματος Αυτισμού.

Check Also

Κοινές δράσεις των Ολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020 με τον ΟΗΕ

Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020, και τα Ηνωμένα Έθνη, συνυπέγραψαν κοινή επιστολή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*