Τρίτη , 24 Απρίλιος 2018
Top News


Home / Ελλάδα / Στη μάχη των Χειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων οι Έλληνες αθλητές

Στη μάχη των Χειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων οι Έλληνες αθλητές

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι ορίστηκε Αρχηγός Αποστολής της Παραολυμπιακής Ομάδας PyeongChang 2018 το μέλος της Παραολυμπιακής Επιτροπής Αναστασία Γκούφα. Επιπλέον ορίστηκε και η Προ-Παραολυμπιακή Ομάδα η οποία αποτελείται από τους αθλητές: Ευθύμιος Καλαράς, στο Αλπικό Σκι, Κωνσταντίνος Πετράκης στην, Χιονοσανίδα (Snowboard) και Ευάγγελος Κωτρότσος, στην Χιονοσανίδα (Snowboard)

Στόχος είναι για πρώτη φορά η χώρα μας να διεκδικήσει τη συμμετοχή σε δύο χειμερινά αθλήματα: Αλπικό Σκι και Χιονοσανίδα (Snowboard). Οι Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται 8-18 Μάρτιου 2018 στην πόλη PyeongChang της Νότιας Κορέας. Η πρώτη συμμετοχή Έλληικής Ομάδας σε Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες έγινε το 2002 στο Σάλτ Λεϊκ Σίτι των Ηνωμένων Πολιτειών. Έκτοτε η Ελλάδα έχει συμμετάσχει ανελλιπώς στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς με συμμετοχές στο Τορίνο (2006) στο Βανκούβερ (2010) και στο Σότσι (2014).

Πηγή – Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Check Also

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο Δρόμος της Εκεχειρίας, από την Ήλιδα στην Ολυμπία!

Ο Δρόμος Εκεχειρίας 2018 διοργανώθηκε από τη Συμπολιτεία Ολυμπίας με συνδιοργανωτές την Αντιπεριφέρεια Ηλείας, τους δήμους Ήλιδας και Αρχαίας Ολυμπίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*