Παρασκευή , 19 Ιανουάριος 2018
Top News


Home / Κόσμος / Διεθνές βραβείο για την Παραολυμπιακή δράση ‘Wholehearted coaches’

Διεθνές βραβείο για την Παραολυμπιακή δράση ‘Wholehearted coaches’

Ένα ιδιαίτερα αξιόλογο διεθνές βραβείο, κατέκτησε η ομάδα της Κροατικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, σε συνεργασία με την εταιρία Allianz Zagreb. Το συγκεκριμένο βραβείο δόθηκε για την δράση ‘Wholehearted coaches’, η οποία προωθεί την ενασχόληση με τον αθλητισμό των παιδιών με αναπηρία. Η Παραολυμπιακή Επιτροπή της χώρας, συναγωνίσθηκε μεταξύ άλλων 30 ομάδων και κατόρθωσε τελικά να επικρατήσει και να λάβει το ποσό των 50.000 ευρώ, τα οποία θα αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη της Παραολυμπιακής δράσης.

Η έναρξη της δραστηριότητας ‘Wholehearted coaches’, πραγματοποιήθηκε το 2013 από την Παραολυμπιακή Επιτροπή της Κροατίας και σκοπό έχει την ενθάρρυνση των παιδιών με αναπηρία και των γονιών τους να ασχοληθούν με τα Παραολυμπιακά αθλήματα. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 300 παιδιά έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα, μεταξύ των οποίων τα 17 έχουν μεταβεί σε επαγγελματικό επίπεδο, στα αθλήματα της κολύμβησης, του στίβου και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Check Also

Συνάντηση του επικεφαλής της Παραολυμπιακής Επιτροπής με την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ‘Ελπίδα’

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», με βασικό αντικείμενο καίρια ζητήματα που άπτονται του Παραολυμπιακού Κινήματος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*