Τρίτη , 12 Νοέμβριος 2019


Home / Ελλάδα / Δωρεά 14 ηλεκτροκίνητων αναπηρικών αμαξιδίων από τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου Θεσσαλονίκης

Δωρεά 14 ηλεκτροκίνητων αναπηρικών αμαξιδίων από τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου Θεσσαλονίκης

Με το σύνθημα “Όλοι έχουν μια θέση στην καρδιά μας, Κανείς μόνος, Κανείς αποκλεισμένος” ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 12.00μμ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου (ΔΑΚ Ευόσμου, οδό Γοργοποτάμου & Εθν. Αντιστάσεως), στη διάρκεια της οποίας θα γίνει η παράδοση των ηλεκτροκίνητων αναπηρικών αμαξιδίων που θα παραχωρήσει δωρεάν ο Δήμος σε δημότες με κινητικά προβλήματα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων των ωφελουμένων από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, θα παραχωρηθούν δωρεάν σε δημότες που πληρούν τα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, 14 σύγχρονα ηλεκτροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια. Πρόκειται για ακόμη μία κοινωνική πρωτοβουλία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου που έρχεται να συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων με κινητικές δυσκολίες, στην άρση του κοινωνικού αποκλεισμού και στην ενίσχυση της αυτονομίας και της ανεξαρτησίας τους.

Check Also

Ο πρώτος τυφλός αθλητής που έτρεξε τον Μαραθώνιο χωρίς συνοδό!

Ο Χαν ήταν εξοπλισμένος με μια συσκευή την οποία φορά όπως τα γυαλιά του και είναι συνδεδεμένη με κάμερες υψηλής ανάλυσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*