Τρίτη , 16 Οκτώβριος 2018


Home / Ελλάδα / Δωρεά 14 ηλεκτροκίνητων αναπηρικών αμαξιδίων από τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου Θεσσαλονίκης

Δωρεά 14 ηλεκτροκίνητων αναπηρικών αμαξιδίων από τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου Θεσσαλονίκης

Με το σύνθημα “Όλοι έχουν μια θέση στην καρδιά μας, Κανείς μόνος, Κανείς αποκλεισμένος” ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 12.00μμ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου (ΔΑΚ Ευόσμου, οδό Γοργοποτάμου & Εθν. Αντιστάσεως), στη διάρκεια της οποίας θα γίνει η παράδοση των ηλεκτροκίνητων αναπηρικών αμαξιδίων που θα παραχωρήσει δωρεάν ο Δήμος σε δημότες με κινητικά προβλήματα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων των ωφελουμένων από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, θα παραχωρηθούν δωρεάν σε δημότες που πληρούν τα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, 14 σύγχρονα ηλεκτροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια. Πρόκειται για ακόμη μία κοινωνική πρωτοβουλία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου που έρχεται να συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων με κινητικές δυσκολίες, στην άρση του κοινωνικού αποκλεισμού και στην ενίσχυση της αυτονομίας και της ανεξαρτησίας τους.

Check Also

Η συμμετοχή του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων!

Η επικεφαλής της αποστολής του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, Ντόρα Πάλλη δήλωσε: «Συναντήσαμε μια απρόσμενα θερμή αποδοχή από τους νέους αθλητές, από όλο το κόσμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*