Τετάρτη , 15 Αύγουστος 2018


Home / Ελλάδα / Νέα στρατηγική συμφωνία για την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Νέα στρατηγική συμφωνία για την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Σε στρατηγική συμφωνία με τον Επαγγελματικό και εξειδικευμένο Οίκο Ernst & Young (ΕΥ) προχώρησε η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) την περασμένη Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2107. Συγκεκριμένα, η ΕΥ θα παρέχει τεχνική υποστήριξη προς την ΚΟΕ, για τον καταρτισμό και υλοποίηση ενός τριετούς Στρατηγικού Σχεδιασμού για την περίοδο 2017-2020. Ο εν λόγω σχεδιασμός θα συνδέεται άμεσα με τον προϋπολογισμό των δραστηριοτήτων της ΚΟΕ και θα παρακολουθείται η υλοποίηση του μέσω σύγχρονων ηλεκτρονικών εργαλείων παρακολούθησης.

Η προσπάθεια αυτή, η οποία είναι πλήρως συνυφασμένη με τους Στρατηγικούς Πυλώνες της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για εφαρμογή πρακτικών καλής διακυβέρνησης, χαρακτηρίζεται ως πρωτοποριακή, λαμβάνοντας υπόψη τα σύγχρονα αθλητικά δεδομένα και αναμένεται να αναβαθμίσει περαιτέρω το εσωτερικό περιβάλλον του Οργανισμού.Η ολοκλήρωση της δημιουργίας του Στρατηγικού Σχεδιασμού θα εξελιχθεί σε τέσσερα στάδια και αναμένεται να διαρκέσει έξι μήνες.

Πηγή – Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Check Also

Η ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου Τυφλών Αθλητών στην Ευρώπη

Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά σε 19 κράτη της Ευρώπης και για τη χρονική περίοδο από τον Ιούλιο του 2017, μέχρι και τον Ιούνιο του 2018.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*