Σάββατο , 26 Μάιος 2018
Top News


Home / Ελλάδα / Οι Έλληνες Κωφοί Ολυμπιονίκες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Πρόεδρο της Βουλής

Οι Έλληνες Κωφοί Ολυμπιονίκες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Πρόεδρο της Βουλής

Τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που διεξήχθησαν στην Τουρκία, υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Τους αθλητές συνόδευσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Οι αθλητές χάρισαν στον κ. Παυλόπουλο μία μπάλα με τις υπογραφές τους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους έδωσε ένα αναμνηστικό, ενώ κατά την ομιλία του ανέφερε ότι η διάκριση είναι στο DNA των Ελλήνων, οι οποίοι ξέρουν τα όποια μειονεκτήματα να τα μετατρέπουν σε πλεονεκτήματα. Ο κ. Παυλόπουλος ευχαρίστησε όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους ζήτησε να συνεχίσουν και να μην το βάζουν ποτέ κάτω.

Επίσης, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης υποδέχθηκε τις αθλήτριες και τους αθλητές της Ολυμπιάδας Κωφών, Ο κ. Βούτσης, αφού συνεχάρη τους αθλητές, τους προπονητές και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών για την προσπάθεια που καταβάλλουν, τόνισε πως «με τις διακρίσεις σας, στους πολύ δύσκολους καιρούς που διανύουμε, δίνετε ένα ιδιαίτερα θετικό παράδειγμα για την ελληνική νεολαία διαμορφώνοντας ταυτόχρονα ένα αποτύπωμα για όλη την κοινωνία και ελπίζουμε στο μέλλον να δούμε ακόμα περισσότερους νέους να ασχολούνται με τον αθλητισμό».

Check Also

Συνάντηση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης όλων των πολιτικών φορέων για τις δυσκοίλιες και τα αιτήματα του χώρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*