Δευτέρα , 23 Οκτώβριος 2017
Top News


Home / Ελλάδα / Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης γιορτάζει την Διεθνή Ημέρα Ειρήνης!
περιστερι

Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης γιορτάζει την Διεθνή Ημέρα Ειρήνης!

Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, γιορτάζει την Διεθνή Ημέρα Ειρήνης, στις 21 Σεπτεμβρίου, με άλλη μία δράση που γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος: ‘PEACE PROJECT’, στην οποία συμμετέχουν χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικοί. Η τρίτη στη σειρά πράξη του προγράμματος ‘PEACE PROJECT:ACT III’ αποτελεί άλλο ένα συλλογικό δρώμενο που αυτή τη φορά, θα αποκαλύψει τον »Τοίχο για την Ειρήνη» και θα στείλει ένα μήνυμα ειρήνης από τους μαθητές μας.

Τα χιλιάδες έργα μικρών και μεγάλων φίλων που δημιουργήθηκαν στη διάρκεια του προγράμματος και καθ ‘όλη τη διάρκεια του περσινού σχολικού έτους, αποδεικνύουν την άρρηκτη σχέση της εκπαιδευτικής κοινότητας με το Ολυμπιακό μας Μουσείο, καθώς και την κοινή στόχευση στη μεταλαμπάδευση των πανανθρώπινων αξιών του Ολυμπισμού, για ένα καλύτερο μέλλον της ανθρωπότητας. Η φαντασία των μικρών και μεγάλων μας φίλων και η ανάγκη για να εκφράσουν την ελπίδα τους και την πρόθεσή τους για έναν καλύτερο, ειρηνικό κόσμο, δημιούργησε με μεράκι και αγάπη κάθε ψηφίδα-έργο του »Τοίχου για την Ειρήνη».

Σας καλούμε λοιπόν την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, στις 11:00 το πρωί, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, για να ενώσουμε όλοι μαζί τη φωνή μας στον »Τοίχο για την Ειρήνη» του Ολυμπιακού μας Μουσείου. Η εικαστική εγκατάσταση του »Τοίχου για την Ειρήνη» με έργα μαθητών, θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ παράλληλα οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωινού, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και παιχνίδια Ολυμπιακής παιδείας.

Check Also

kapralos kouvelos

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για τη νέα θητεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Από τα 27 συνολικά μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου, ψήφισαν τελικά τα 22, γεγονός που αποδεικνύει ότι η πληγή που είχε ανοίξει πριν από μερικούς μήνες, δεν επουλώθηκε πλήρως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*