Τετάρτη , 15 Αύγουστος 2018


Home / Ελλάδα / Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης γιορτάζει την Διεθνή Ημέρα Ειρήνης!

Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης γιορτάζει την Διεθνή Ημέρα Ειρήνης!

Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, γιορτάζει την Διεθνή Ημέρα Ειρήνης, στις 21 Σεπτεμβρίου, με άλλη μία δράση που γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος: ‘PEACE PROJECT’, στην οποία συμμετέχουν χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικοί. Η τρίτη στη σειρά πράξη του προγράμματος ‘PEACE PROJECT:ACT III’ αποτελεί άλλο ένα συλλογικό δρώμενο που αυτή τη φορά, θα αποκαλύψει τον »Τοίχο για την Ειρήνη» και θα στείλει ένα μήνυμα ειρήνης από τους μαθητές μας.

Τα χιλιάδες έργα μικρών και μεγάλων φίλων που δημιουργήθηκαν στη διάρκεια του προγράμματος και καθ ‘όλη τη διάρκεια του περσινού σχολικού έτους, αποδεικνύουν την άρρηκτη σχέση της εκπαιδευτικής κοινότητας με το Ολυμπιακό μας Μουσείο, καθώς και την κοινή στόχευση στη μεταλαμπάδευση των πανανθρώπινων αξιών του Ολυμπισμού, για ένα καλύτερο μέλλον της ανθρωπότητας. Η φαντασία των μικρών και μεγάλων μας φίλων και η ανάγκη για να εκφράσουν την ελπίδα τους και την πρόθεσή τους για έναν καλύτερο, ειρηνικό κόσμο, δημιούργησε με μεράκι και αγάπη κάθε ψηφίδα-έργο του »Τοίχου για την Ειρήνη».

Σας καλούμε λοιπόν την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, στις 11:00 το πρωί, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, για να ενώσουμε όλοι μαζί τη φωνή μας στον »Τοίχο για την Ειρήνη» του Ολυμπιακού μας Μουσείου. Η εικαστική εγκατάσταση του »Τοίχου για την Ειρήνη» με έργα μαθητών, θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ παράλληλα οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωινού, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και παιχνίδια Ολυμπιακής παιδείας.

Check Also

Η ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου Τυφλών Αθλητών στην Ευρώπη

Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά σε 19 κράτη της Ευρώπης και για τη χρονική περίοδο από τον Ιούλιο του 2017, μέχρι και τον Ιούνιο του 2018.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*