Σάββατο , 21 Οκτώβριος 2017
Top News


Home / Ελλάδα / Ο εορτασμός της Ολυμπιακής Ημέρας στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης
DSC_0578

Ο εορτασμός της Ολυμπιακής Ημέρας στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, μαζί με δεκάδες μικρούς του φίλους, γιόρτασε για άλλη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία, την Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα, με αθλητικές δράσεις προσομοίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων. Ξεκινώντας από την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, τα παιδιά πήραν τον ρόλο του λαμπαδηδρόμου και άναψαν τον βωμό που σηματοδότησε την εκκίνηση του ‘’Kid Olympics 2017’. Πέντε σταθμοί Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγωνισμάτων, αντίστοιχοι σε αριθμό με τα χρώματα των πέντε Ολυμπιακών κύκλων, ζωντάνεψαν με τους μικρούς μας αθλητές να δοκιμάζουν με ενθουσιασμό Ολυμπιακά αθλήματα όπως Ξιφασκία, Άλμα εις μήκος, Τοξοβολία, Γκολφ, Μπότσια, κ.ά.

Ο εορτασμός της σημαντικής για την μεγάλη Ολυμπιακή οικογένεια αυτής ημέρας, ολοκληρώθηκε με την απονομή βεβαιώσεων συμμετοχής, σε όλα τα παιδιά επισφραγίζοντας την δική τους «Ολυμπιακή γιορτή» ενώ παράλληλα έλαβαν και αναμνηστικά δώρα από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Μια ακόμα Ολυμπιακή Γιορτή ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ενθουσιασμό, μεταλαμπαδεύοντας μέσα από βιωματική εμπειρία και συμμετοχή το Ολυμπιακό Πνεύμα στη νέα γενιά.

Check Also

nuzman arrest rio

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον επικεφαλής του Ρίο 2016. Διαφθορά και δωροδοκία!

Ο Γενικός Εισαγγελέας τις Βραζιλίας, ανακοίνωσε τις κατηγορίες της διαφθοράς και δωροδοκίας οι οποίες βαρύνουν τον Κάρλος Νούζμαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*