Παρασκευή , 24 Νοέμβριος 2017
Top News


Home / Κόσμος / Διεθνής εταιρία αναλαμβάνει τη διατήρηση του αρχείου των Παραολυμπιακών Αγώνων!

Διεθνής εταιρία αναλαμβάνει τη διατήρηση του αρχείου των Παραολυμπιακών Αγώνων!

Η διεθνούς φήμης εταιρία IMG Replay, επελέγη ως Παγκόσμιος Συνεργάτης της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, στον τομέα της αρχειακής διατήρησης των Παραολυμπιακών Αγώνων και του Παραολυμπιακού Κινήματος.

Η συνεργασία, συνολικής διάρκειας τεσσάρων ετών, θα περιλαμβάνει την συγκέντρωση 8,000 ωρών βίντεο και προγραμμάτων, από του Παραολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης το 1960, μέχρι και σήμερα. Η υπογραφείσα συμφωνία συμπεριλαμβάνει επίσης και την υποχρέωση από την πλευρά της εταιρίας, της συγκέντρωσης υλικού από τις δύο επόμενες Παραολυμπιακές διοργανωσεις, της Χειμερινής τουPyeongChang το 2018 και της Θερινής του Tokyo το 2020. Η IMG Replay, αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρία στον τομέα του αθλητικού αρχείου, με διεθνείς συνεργασίες όπως International Olympic Committee (IOC), the Premier League, Wimbledon, the R&A (The Open), the ATP, FIVB, European PGA Tour, UFC and the Bundesliga.

Check Also

Νέα στρατηγική συμφωνία για την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Η προσπάθεια αυτή, η οποία είναι πλήρως συνυφασμένη με τους Στρατηγικούς Πυλώνες της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για εφαρμογή πρακτικών καλής διακυβέρνησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*