Σάββατο , 21 Οκτώβριος 2017
Top News


Home / Κόσμος / Σημαντικές τροποποιήσεις στους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2019
minsk

Σημαντικές τροποποιήσεις στους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2019

Παρουσίαση των Ευρωπαϊκών Αγώνων «Minsk 2019» έγινε από τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής στα Σκόπια! Επίσης η ΕΟΕ αποφάσισε αλλαγές στη διεξαγωγή των Ευρωπαϊκών Αγώνων που θα γίνουν στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, από τις 21 έως τις 30 Ιουνίου 2019.

Σε σχέση με τους πρώτους αγώνες που έγιναν στο Μπακού το 2015, το πρόγραμμα θα μειωθεί από 17 σε 11 ημέρες και τα αθλήματα από 20 θα γίνουν 16. Μια αξιοσημείωτη προσθήκη στο πρόγραμμα του «Minsk 2019» θα είναι η παρουσίαση του νέου προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου με τίτλο «Athletics 2020», που θα απευθύνεται σε νέους και θα αφορά αγώνες στίβους στο δρόμο. Τα 16 αθλήματα στο πρόγραμμα θα είναι: στίβος, τοξοβολία, μπάντμιντον, ποδόσφαιρο παραλίας, βόλεϊ στην παραλία, πυγμαχία, κανό σπριντ, ποδηλασία, γυμναστική, τζούντο, καράτε, σάμπο, σκοποβολή, πινγκ πονγκ, πάλη και μπάσκετ 3×3.

Πηγή: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Check Also

nuzman arrest rio

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον επικεφαλής του Ρίο 2016. Διαφθορά και δωροδοκία!

Ο Γενικός Εισαγγελέας τις Βραζιλίας, ανακοίνωσε τις κατηγορίες της διαφθοράς και δωροδοκίας οι οποίες βαρύνουν τον Κάρλος Νούζμαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*