Παρασκευή , 24 Νοέμβριος 2017
Top News


Home / Ελλάδα / Στη Λευκορωσία ο Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Αγώνων 2019 Σπύρος Καπράλος

Στη Λευκορωσία ο Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Αγώνων 2019 Σπύρος Καπράλος

Στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας βρίσκεται ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, με την ιδιότητα του Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής για τους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Μinsk 2019». Σήμερα, η Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών υπό τον κ. Καπράλο θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις εργασίας με τον Andrei Astashevich, Αντιπρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της Λευκορωσίας και τον υπουργό Αθλητισμού και Τουρισμού της Λευκορωσίας Alexander Shamko.

Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι το πρόγραμμα των Αγώνων, οι όροι της σύμβασης για τη διοργάνωση των Αγώνων και η λειτουργία της Οργανωτικής Επιτροπής. Μαζί με τον κ. Καπράλο θα είναι ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Zlatko Matesa, ο ανώτερος αθλητικός σύμβουλος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών Pierce O’Callaghan και ο επικεφαλής των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, Steve Scott.

Πηγή: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Check Also

Νέα στρατηγική συμφωνία για την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Η προσπάθεια αυτή, η οποία είναι πλήρως συνυφασμένη με τους Στρατηγικούς Πυλώνες της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για εφαρμογή πρακτικών καλής διακυβέρνησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*