Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024


Σε κλίμα συγκίνησης η δωρεά του Προγράμματος Στήριξης Αθλητών με Αναπηρία «ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ»

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση του Προγράμματος Στήριξης Αθλητών με Αναπηρία «ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» του Paralympicus, στην Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης. Κατά τη διάρκειά της, προσφέρθηκε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, καθώς και αθλητικού και εκπαιδευτικού υλικού, προς την Ομάδα Μπάσκετ Ατόμων με Αναπηρία της Μέριμνας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, Π. Μιχαήλ, οι υποστηρικτές και χορηγοί του προγράμματος, οι φίλες και φίλοι του Paralympicus και της οικογένειας Βασιλείου, τα στελέχη, οι εθελοντές και φυσικά τα παιδιά της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης.

Αίσθηση προκάλεσε το μήνυμα του Ολυμπιονίκη και επιστήθιου φίλου του αείμνηστου Πολυχρόνη Βασιλείου, Σπύρου Γιαννιώτη, ο οποίος σε βίντεο που μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης – δωρεάς, μίλησε για τον αθλητικό παρελθόν και προσφορά του Πολυχρόνη και παράλληλα προσέφερε το υπογεγραμμένο κολυμβητικό του σκουφάκι στο Σύλλογο της Κατερίνης.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους υποστηρικτές και τους φίλους που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης και δεσμευόμαστε ότι θα εξακολουθούμε να προσφέρουμε στους Αθλητές με Αναπηρία, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ηθικό επίπεδο.

Check Also

Έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος παρά-σκοποβολής

Σκοποβολή ΑΜΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*