Τρίτη , 15 Οκτώβριος 2019
Top News


Home / Ελλάδα / «ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» το Πρόγραμμα Στήριξης Αθλητών με Αναπηρία του Paralympicus

«ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» το Πρόγραμμα Στήριξης Αθλητών με Αναπηρία του Paralympicus

Μοναδικός σκοπός του Προγράμματος Στήριξης Αθλητών με Αναπηρία του Paralympicus, είναι η ενίσχυση παρα-αθλητών και Αθλητικών Συλλόγων ΑμεΑ και η προώθηση των αρχών και αξιών που πρεσβεύουν το Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Κίνημα. Από σήμερα, το κίνητρό μας γίνεται ακόμα ισχυρότερο, καθώς το πρόγραμμα μετονομάζεται σε «ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ».

Ο Πολυχρόνης Βασιλείου, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, αθλητής Μαραθώνιας Κολύμβησης και μέλος του Paralympicus, έφυγε από κοντά μας τον Δεκέμβριο του 2016, σε ηλικία 39 ετών. Έλαβε μέρος στον πρώτο του αγώνα Μαραθώνιας Κολύμβησης το 2001 και έκτοτε συμμετείχε σε 13 αγώνες των 10 χιλιομέτρων και σε 17 αγώνες υπεραποστάσεων, ενώ του ανήκει το παγκόσμιο ρεκόρ, ως του μοναδικού κολυμβητή που έχει λάβει μέρος τρεις φορές στον εξαντλητικό αγώνα αντοχής 24 ωρών ΄Ιάσων Ζηργάνος’.

Με γνώμονα την επιμονή του, την ευθύτητα του χαρακτήρα του, τη μεθοδικότητά του, την υπερηφάνεια του και το ανυπέρβλητο χιούμορ του, ο Πολυχρόνης εξακολουθεί να μας καθοδηγεί και να μας εμπνέει…

polis!!!

Check Also

15 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού!

White Cane

One comment

  1. Ελενη Χαλιωτη

    Μπραβο αυτο τα λεει ολα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*