Κυριακή , 17 Δεκέμβριος 2017


Home / Ελλάδα / Η στήριξη της Stoiximan και της Football League στα Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες

Η στήριξη της Stoiximan και της Football League στα Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη σε σειρά επίσκεψη των μελών της Stoiximan και αυτών του Νέου Αχαρναϊκού στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών «Αρωγή», στο πλαίσιο της αφετηρίας του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Stoiximan που υλοποιείται σε συνεργασία με τη Football League. Στο πλαίσιο της επίσκεψης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν ποδοσφαιρικές στιγμές με τους αθλητές, να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί τους αλλά και να λάβουν δώρα από τους ίδιους.

Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες λειτουργεί από τις αρχές του 2003. Απευθύνεται σε παιδιά και νέους 6-25 ετών με νοητική υστέρηση και αναπτυξιακές διαταραχές και είναι στελεχωμένο με κατάλληλα εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό. Σκοπός του Κέντρου είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών μέσω των προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, ανάπτυξης ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, άθλησης και σωματικής αγωγής.

Check Also

Έναρξη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας με Αμαξίδιο

Στο τελευταίο αγωνιστικό ραντεβού για τα ελληνικά σπαθιά μέσα στο 2017, θα συμμετέχουν όλα τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*