Δευτέρα , 19 Φεβρουάριος 2018
Top News


Home / Ελλάδα / Νέα αρχή για την ελληνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ατόμων με Αναπηρία

Νέα αρχή για την ελληνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ατόμων με Αναπηρία

Μεγάλη συμμετοχή στο διεθνές τουρνουά της Ιταλίας για αθλητές με αναπηρίες θα έχει η Ελλάδα. Το open θα γίνει στο Λινιάνο από την προσεχή Δευτέρα έως τις 4 Μαρτίου, θα περιλαμβάνει τη μεγάλη ηλικιακή κατηγορία, αλλά και αγώνες για αθλητές και αθλήτριες έως 23 ετών και την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ατόμων με αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. Α.ΜΕ.Α.) θα εκπροσωπήσουν επτά στελέχη της εθνικής ομάδας. Είναι οι Γιώργος Μουχθής, Μάριος Χατζηκυριάκος, Αλέξανδρος Διακουμάκος, Λευτέρης Μαυρής, Λάζαρος Τέλογλου, Νίκος Καπλάνης και Χρήστος Στάμου. Το Lignano Master & Junior Open οργανώνεται από την ιταλική ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης και κάτω από τη σκέπη της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος (την κατηγορία Para Table Tennis).

Τα παιδιά θα αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή και πρώην διεθνή αθλητή με αναπηρίες Πολυχρόνη Πολίτση. Το δυνατό τουρνουά θ’ αποτελέσει και χρήσιμο τεστ για το φετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ σ’ έναν μήνα από τώρα (25-26 Μαρτίου) θα γίνει στην Αθήνα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α.Με.Α. Να τονιστεί σε αυτό το σημείο ότι οι διεθνείς πηγαίνουν με δικά τους έξοδα στο Λινιάνο, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός τούς συνοδεύει με έξοδα τις οικείας ομοσπονδίας (Ε.Ο.Α.Μ. Α.ΜΕ.Α.) έπειτα από αίτημα που κατέθεσαν οι ίδιοι οι αθλητές της αποστολής.

Πηγή: Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Check Also

Η γυναικείες ελληνικές συμμετοχές των Ολυμπιακών Αγώνων της Κορέας

H Σοφία Ράλλη, η οποία είχε και την τιμή να φέρει την ελληνική σημαία κατά την Τελετή Έναρξης των Αγώνων, αγωνίστηκε στην Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*