Δευτέρα , 19 Φεβρουάριος 2018
Top News


Home / Ελλάδα / Πρόγραμμα για νέους αθλητικογράφους σε συνεργασία με τα Special Olympics

Πρόγραμμα για νέους αθλητικογράφους σε συνεργασία με τα Special Olympics

Η Διεθνής Ένωση Αθλητικών Συντακτών (AIPS), σε συνεργασία με τα Special Olympics, υλοποιούν πρόγραμμα για νέους Αθλητικούς Συντάκτες. Το πρόγραμμα θα λάβει χώρα, κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων Χειμερινών Αγώνων Special Olympics, στην Αυστρία (στις πόλεις Graz και Schladming), από τις 14 έως τις 25 Μαρτίου 2017.

Κάθε εθνικός Σύνδεσμος, μέλος της AIPS, εν προκειμένω και ο ΠΣΑΤ, θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα με ένα δημοσιογράφο. Ο νέος δημοσιογράφος της κάθε χώρας, θα πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 26 ετών, με πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και ήδη εργαζόμενος σε ΜΜΕ, στο οποίο θα στέλνει καθημερινή ενημέρωση για την έκβαση των Αγώνων. Το πλήρες κόστος μετακίνησης, διαμονής και διατροφής θα καλυφθεί από την AIPS για τους συμμετέχοντες του προγράμματος, στους οποίους θα παρέχεται καθημερινή εκπαίδευση στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και στη φωτογραφία.

Ο ΠΣΑΤ καλεί όσα μέλη του, πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος και ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία του Συνδέσμου με e-mail (psat@otenet.gr), έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:00. (Στην περίπτωση που υπάρξουν περισσότερες από μία υποψηφιότητες, η τελική επιλογή θα γίνει κατόπιν δημόσιας κλήρωσης που θα διενεργηθεί στα γραφεία του Συνδέσμου την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 12:00).

Πηγή: ΠΣΑΤ

Check Also

Η γυναικείες ελληνικές συμμετοχές των Ολυμπιακών Αγώνων της Κορέας

H Σοφία Ράλλη, η οποία είχε και την τιμή να φέρει την ελληνική σημαία κατά την Τελετή Έναρξης των Αγώνων, αγωνίστηκε στην Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*