Σάββατο , 21 Οκτώβριος 2017
Top News


Home / Ελλάδα / Εκλογές στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία
disabled-plane

Εκλογές στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία

Στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο Τιτάνια θα πραγματοποιηθεί το 9 Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, με τη συμμετοχή εκατοντάδων εκπροσώπων του αναπηρικού κινήματος από κάθε κατηγορία αναπηρίας, από όλη την Ελλάδα. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 9.00 το πρωί με την επίσημη τελετή έναρξης και τη βράβευση Παραολυμπιονικών και προσωπικοτήτων του αναπηρικού Κινήματος. Η εγγραφή των συνέδρων ξεκινά στις 7.30 π.μ. Θα παρουσιαστούν τόσο ο απολογισμός πεπραγμένων όσο και ο προγραμματισμός της νέας περιόδου.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου θα λάβουν χώρα οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του Γενικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Σ.Α.μεΑ. (ώρες 8.30-17.00). Παράλληλα η Συνομοσπονδία θα μεταδώσει ζωντανά τις εργασίες του Συνεδρίου της από την ιστοσελίδα της στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.esamea.gr , δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο, άτομο με αναπηρία ή μη, να παρακολουθήσει τις εργασίες του Συνεδρίου, ώστε να ενημερωθεί πλήρως για τις πρωτοβουλίες του εθνικού αναπηρικού κινήματος και τα αποτελέσματά τους. Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 9 Φεβρουαρίου και ώρα 09.00 οπότε και θα λάβει χώρα η τελετή έναρξης του Συνεδρίου. Το βίντεο της μετάδοσης θα συνοδεύεται από διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα.

Check Also

nuzman arrest rio

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον επικεφαλής του Ρίο 2016. Διαφθορά και δωροδοκία!

Ο Γενικός Εισαγγελέας τις Βραζιλίας, ανακοίνωσε τις κατηγορίες της διαφθοράς και δωροδοκίας οι οποίες βαρύνουν τον Κάρλος Νούζμαν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*