Σάββατο , 20 Ιανουάριος 2018
Top News


Home / Ελλάδα / Η Ολυμπιακή Τουρκία τιμά την Ολυμπιακή Κύπρο!

Η Ολυμπιακή Τουρκία τιμά την Ολυμπιακή Κύπρο!

Το Συμβούλιο Fair Play της Τουρκικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε να τιμήσει τον Γενικό Γραμματέα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Χαράλαμπο Λόττα με το «Μετάλλιο Ευγνωμοσύνης-Fair Play ». Σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Ντίνο Μιχαηλίδη, ο Πρόεδρος της Τουρκικής Επιτροπής Fair Play και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Fair Play (EFPM) Ερτογάν Αριπινάρ, σημειώνει ότι η απόφαση αυτή έρχεται ως αναγνώριση για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε κατά την πολυετή του παρουσία ως Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της EFPM .
Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Χαράλαμπος Λόττας υπήρξε από ιδρύσεως της EFPM και συνεχίζει να είναι, o εκπρόσωπος της Επιτροπής Fair Play της ΚΟΕ σε αυτήν, ενώ κατά την τελευταία δεκαετία διετέλεσε Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κινήματος στο οποίο συμμετέχουν περισσότερες από 30 χώρες.

lottas-1

Check Also

Το ‘Σπίτι της Ιαπωνίας’ προωθεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020!

Το ‘Σπίτι της Ιαπωνίας’ θα ανοίξει τις πύλες του για τους αθλητές, τους θεατές, τους δημοσιογράφους και τους επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*