Δευτέρα , 23 Ιούλιος 2018


Home / Ελλάδα / Πρωτόκολλο Συνεργασίας Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας – Ολυμπιακού Σταδίου!

Πρωτόκολλο Συνεργασίας Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας – Ολυμπιακού Σταδίου!

Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπεγράφη, μεταξύ της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.) και του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών – Σπύρος Λούης – Ο.Α.Κ.Α. Την συνεργασία υπέγραψαν, ο Πρόεδρος της Ακαδημίας, κύριος Ισίδωρος Κούβελος και ο Πρόεδρος του Ο.Α.Κ.Α., κύριος Ευάγγελος Πηλιχός, τονίζοντας την αναγκαιότητα συνεργασίας που θα έχει την μορφή κοινών δράσεων, που θα λειτουργήσουν μεμονωμένα αλλά και συνδυαστικά, όπως η μόνιμη εγκατάσταση στο Ο.Α.Κ.Α. της έκθεσης Ολυμπιακών Ενθυμημάτων της ΕΘΝ.Ο.Α., καθώς και η καθημερινή υλοποίηση των πετυχημένων εκπαιδευτικών της προγραμμάτων :»Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου» και «Εργαστήρι Ολυμπισμού», για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αναμένεται να διαμορφωθεί, στο εμβληματικό και μοναδικό στη χώρα Ολυμπιακό Αθλητικό Στάδιο, που διαθέτει την αυθεντικότητα μιας ιστορικής αθλητικής σελίδας της Ελλάδας, μια αισθητική και λειτουργική ενότητα που θα αποδώσει νέα ταυτότηα στο Δημόσιο Αθλητικό ζχώβρο και στα οράματα της ΕΘΝ.Ο.Α. για ανάπτυξη της Ολυμπιακής Παιδείας, στην χώρα που γέννησε την Ολυμπιακή ιδέα.

Στη σύναψη συνεργασίας έδωσαν το παρών το μέλος της ΕΟΕ και μέλος του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ.Α. κύριος Γιώργος Αλικάκος, ο κύριος Βασίλειος Βελέντζας Συντονιστής – Γενικός Δ/ντης Ο.Α.Κ.Α. , στελέχη του Ο.Α.Κ.Α. και της ΕΘΝ.Ο.Α.

Πηγή – Ελληνική Ολυμπιακή Ακαδημία

Check Also

Συνεχίζεται η απαλλαγή πληρωμής διοδίων για τα Άτομα με Αναπηρία

Με το έγγραφό του το υπ. Μεταφορών αποσαφηνίζει ότι "δεν υφίσταται θέμα κατάργησης του ευεργετήματος της δωρεάν διέλευσης των ΑμεΑ από την Εγνατία Οδό"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*