Πέμπτη , 18 Ιανουάριος 2018
Top News


Home / Ελλάδα / ‘Αθλητισμός και Περιβάλλον’ από την Ελληνική Ολυμπιακή Ακαδημία

‘Αθλητισμός και Περιβάλλον’ από την Ελληνική Ολυμπιακή Ακαδημία

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.) στο πλαίσιο του δύο φορές διεθνώς βραβευμένου Προγράμματος της, με τίτλο «Αθλητισμός & Περιβάλλον» και ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος 2016, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, πραγματοποίησε με την Ανθρωπιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS, δράση Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Αλληλεγγύης!

Πρωταγωνιστές της δράσης παιδιά, τα οποία φτάνουν στη χώρα μας από τις εμπόλεμες ζώνες ασυνόδευτα και χωρίς τους γονείς τους και φιλοξενούνται στον ξενώνα του Οργανισμού Praksis. Κοντά τους βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΕΘΝ.Ο.Α. κ. Ισίδωρος Κούβελος, η Διευθύντρια της ΕΘΝ.Ο.Α. κ. Ιλεάνα Κλοκώνη, οι αγαπημένοι Ολυμπιονίκες και συνεργάτες της Ακαδημίας Νίκη Μπακογιάννη, Δημήτρης Μούγιος, Κλέλια Πανταζή, Γιώργος Αμανατίδης, και η συγγραφέας – UNHCR High Profile Supporter Φωτεινή Κωνσταντοπούλου. Η ομάδα της ΕΘΝ.Ο.Α. πρόσφερε δώρα στα παιδιά παπούτσια, τσάντες, γραφική ύλη και όλοι μαζί πραγματοποίησαν φύτευση δένδρου ελιάς, αυτού του αρχαίου Ολυμπιακού συμβόλου και καλλωπιστικών φυτών στον κήπο του ξενώνα.

Check Also

Πρώτη συνεδρίαση για την Επιτροπή Μάρκετινγκ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ αφού καλωσόρισε τα μέλη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους, έθεσε τους βασικούς πυλώνες των δράσεων της Επιτροπής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*