Δευτέρα , 23 Οκτώβριος 2017
Top News


Home / Κόσμος / Εκτός Ολυμπιακής ομάδας για λόγους τιμής και ευ αγωνίζεσθαι
lebedev

Εκτός Ολυμπιακής ομάδας για λόγους τιμής και ευ αγωνίζεσθαι

Ο Ρώσος αθλητής Βίκτορ Λεμπέντεφ δήλωσε ότι εγκαταλείπει τη θέση του στην Ολυμπιακή ομάδα, καθώς θεωρεί ότι ευνοήθηκε σε βάρος του αντιπάλου του. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην ελευθέρα πάλη πήρε την απόφασή του μετά από ένα επεισοδιακό τουρνουά πρόκρισης στη Ρωσία. Ο Λεμπέντεφ αντιμετώπιζε τον Ισμαΐλ Μουσουκάγιεφ στον ημιτελικό, όταν ο δεύτερος έγινε έξαλλος με τις αποφάσεις των κριτών και έσπρωξε τον αντίπαλό του.

Οι υποστηρικτές του Μουσουκάγιεφ και οι προπονητές του όρμηξαν στην παλαίστρα και ακολούθησε καβγάς, που έληξε μόνο μετά από την παρέμβαση της αστυνομίας. Μάλιστα, στη συνέχεια οι αθλητές που προέρχονται από την περιοχή του Μουσουκάγιεφ μποϊκόταραν το τουρνουά, διαμαρτυρόμενοι για τους κριτές. Μετά από όλα αυτά, ο Λεμπέντεφ δήλωσε ότι αποσύρεται από την Ολυμπιακή ομάδα για λόγους τιμής, καθώς αισθάνεται ότι ευνοήθηκε επειδή αγωνιζόταν στην πόλη του, το Γιάκουτσκ.

Check Also

kapralos kouvelos

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για τη νέα θητεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Από τα 27 συνολικά μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου, ψήφισαν τελικά τα 22, γεγονός που αποδεικνύει ότι η πληγή που είχε ανοίξει πριν από μερικούς μήνες, δεν επουλώθηκε πλήρως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*