Πέμπτη , 18 Ιανουάριος 2018
Top News


Home / Ελλάδα / ‘Το Θεραπευτικό Παιχνίδι στον Αυτισμό – Μία άλλη διάσταση’ στην ακριτική Φλώρινα

‘Το Θεραπευτικό Παιχνίδι στον Αυτισμό – Μία άλλη διάσταση’ στην ακριτική Φλώρινα

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ» και «ΑΛΜΑ» συμμετέχοντας ενεργά σε κοινωνικές δράσεις που σκοπό έχουν την ανατροπή καθιερωμένων κοινωνικών αντιλήψεων σε σχέση με την Αναπηρία, κάθε μορφής, σε συνεργασία με το ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΜΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, με το Κέντρο Υποστήριξης Γονέων και με την υποστήριξη του Δήμου Φλώρινας σας προσκαλούν στην ΗΜΕΡΙΔΑ που συνδιοργανώνουν στη ΦΛΩΡΙΝΑ με θέμα: «ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ – ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ».

Η Ημερίδα θα λάβει χώρα την Κυριακή 5 Ιουνίου και ώρες 10:00 – 14:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο). Απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές) νηπιαγωγούς, φοιτητές, εκπαιδευτικούς και γονείς που αναζητούν Πρακτικούς τρόπους διαχείρισης συμπεριφοράς και συναισθημάτων – Ανάπτυξης Κοινωνικών Δεξιοτήτων.

Check Also

Πρώτη συνεδρίαση για την Επιτροπή Μάρκετινγκ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ αφού καλωσόρισε τα μέλη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους, έθεσε τους βασικούς πυλώνες των δράσεων της Επιτροπής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*