Κυριακή , 18 Φεβρουάριος 2018
Top News


Home / Ελλάδα / Στηρίζουμε το ‘Χάρισε Ζωή’ των εθελοντών δοτών μυελού των οστών

Στηρίζουμε το ‘Χάρισε Ζωή’ των εθελοντών δοτών μυελού των οστών

Το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, Πανεπιστήμιο Πατρών – Χάρισε Ζωή έχει σαν βασικό του στόχο την αύξηση του αριθμού των Ελλήνων εθελοντών δοτών μυελού των οστών με τη προσέλκυση εθελοντών δοτών. Το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή επικεντρώνει τις προσπάθειές του στην ενημέρωση και προσέλκυση νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών καθώς και στην καταγραφή τους, μέσω πιστοποιημένων διαδικασιών, τόσο στην ελληνική, όσο και στην παγκόσμια δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Ο εθελοντής δότης μυελού των οστών Χαρίζει Ζωή στους συνανθρώπους του που πάσχουν από λευχαιμία και άλλες αιματολογικές παθήσεις. Εάν είσαι μεταξύ 18-50 χρονών και σε καλή κατάσταση υγείας (ιατρικά κριτήρια) μπορείς να γίνεις και εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η ένταξή σου στη δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών δεν σημαίνει και δωρεά μοσχεύματος.

Για περισσότερες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΄Χάρισε Ζωή’ στο http://www.xarisezoi.gr/

 

Check Also

Η πρώτη ελληνική γυμναστική πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του 2018!

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που η Ελλάδα θα έχει εκπροσώπηση στο άθλημα της ρυθμικής, αφού δεν είχε καταφέρει κάτι ανάλογο στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*