Σάββατο , 26 Μάιος 2018
Top News


Home / Κόσμος / Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία για το Ρίο 2016 – Ημέρα 5

Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία για το Ρίο 2016 – Ημέρα 5

Το ταξίδι της προς την Αθήνα άρχισε η Ολυμπιακή Φλόγα, την πέμπτη μέρα της Λαμπαδηδρομίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Tην Τετάρτη 27 Απριλίου, στις 17:00 στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα παραδοθεί στην αντιπροσωπεία της Ολυμπιακής πόλης, σε μία τελετή που θα τιμήσει με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Την Τρίτη στις 19:20 η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από το Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα. Εκεί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος θα μεταλαμπαδεύσει το Ολυμπιακό Φως στον Ibrahim Al Hussein πρόσφυγα από την Συρία σε μία συμβολική πράξη στήριξης του Ολυμπιακού κινήματος στους ανθρώπους αυτούς που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον. Αμέσως μετά θα συνεχίσει την πορεία της ως την Ακρόπολη και στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου και θα διανυκτερεύσει.

Την πέμπτη μέρα της Λαμπαδηδρομίας, η Φλόγα ξεκίνησε από την Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια πέρασε από την Κομοτηνή και την Ξάνθη. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην Κατερίνη και κατέληξε στη Λάρισα για διανυκτέρευση.

Πηγή: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Check Also

Συνάντηση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης όλων των πολιτικών φορέων για τις δυσκοίλιες και τα αιτήματα του χώρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*