Παρασκευή , 20 Οκτώβριος 2017
Top News


Home / Κόσμος / Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ολυμπιακών Σπουδών της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας
ioa

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ολυμπιακών Σπουδών της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας

Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία και το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, οργανώνουν Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στις Ολυμπιακές Σπουδές από το 2009. Σκοπός του προγράμματος είναι η προώθηση της γνώσης και της έρευνας με θέματα που άπτονται της Ολυμπιακής φιλοσοφίας και εκπαίδευσης, της οργάνωσης και διαχείρισης των Ολυμπιακών Αγώνων και των μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων. Επίσης, το πρόγραμμα φιλοδοξεί να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη γνώση σε μεταπτυχιακό επίπεδο που θα τους οδηγήσει σε ακαδημαϊκή, επαγγελματική και ερευνητική καριέρα και να αναπτύξει την Ολυμπιακή παιδεία με επιστημονικό υπόβαθρο.

Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν οι κάτοχοι πτυχίων ελληνικών και διεθνών πανεπιστημίων, επίσημοι των Εθνικών Ολυμπιακών Ακαδημιών και Επιτροπών και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Οι πτυχιούχοι κυρίως προέρχονται από σχολές Μάνατζμεντ, Φυσικής Αγωγής, Δημοσιογραφίας, Οικονομικών και συναφών σχολών με αναγνώριση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η διάρκεια του Μεταπτυχιακού προγράμματος είναι 3 εξάμηνα και η καταληκτική ημερομηνία των αιτούντων για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 είναι μέχρι τις 30 Απριλίου 2016. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Check Also

PARK Ji-sung small photo

Διεθνής πρώην άσσος της Μάντσεστερ ο δεύτερος Λαμπαδηδρόμος στην Αρχαία Ολυμπία!

Ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής της εθνικής ομάδας της Νοτίου Κορέας Park Ji-Sung θα είναι, τιμής ένεκεν, ο δεύτερος κατά σειρά Λαμπαδηδρόμος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*