Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024


Η νέα εποχή για τα ελληνικά Special Olympics

Σε μία νέα εποχή μπαίνουν τα Special Olympics Hellas καθώς διοργανώνουν Πανελλήνιους Αγώνες, που σε παρόμοιο μέγεθος, διάρκεια, εύρος αθλημάτων και με τόσο μεγάλη συμμετοχή, έχουν να πραγματοποιηθούν εδώ και έξι χρόνια. Στο πλαίσιο της συνέχισης και της περαιτέρω ανάπτυξής τους, τα Special Olympics Ηellas, προκήρυξαν τη διεξαγωγή Πανελλήνιων Αγώνων με σκοπό να προσφέρουν στους αθλητές ακόμα περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής σε αγώνες.

Οι Αγώνες, οι οποίοι τελούν Υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και έχουν την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου, θα πραγματοποιηθούν από 18 έως 22 Απριλίου 2016, στις αθλητικές εγκαταστάσεις SportCamp Λουτράκι, στο Θώδειο Δημοτικό Στάδιο και στο Korinthos Bowling Center.

Στους Αγώνες θα συμμετάσχουν 700 αθλητές και προπονητές σε 6 αθλήματα: Στίβος, Κολύμβηση, Ποδόσφαιρο, Τένις, Βοcce, Bowling από Ειδικά Σχολεία και Φορείς Ειδικής Αγωγής, από όλα τα προπονητικά προγράμματα Special Olympics της χώρας μας, καθώς επίσης και 25μελής Αποστολή από τα Special Olympics της Κύπρου. Τις αποστολές θα πλαισιώνουν 100 εθελοντές, 50 κριτές/διαιτητές μέλη οικογενειών και εκπρόσωποι του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου.

Check Also

Βράβευση πτυχιούχων αθλητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την ΕΟΕ

Αθλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*