Παρασκευή , 20 Οκτώβριος 2017
Top News


Home / Ελλάδα / Διαπολιτισμός και Ολυμπιακή Κληρονομιά σε απόλυτη αρμονία!
ακαδημιαααα

Διαπολιτισμός και Ολυμπιακή Κληρονομιά σε απόλυτη αρμονία!

Ολοκληρώθηκε για τους μαθητές της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αχαρνών, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΘΝ.Ο.Α. «Ολυμπιακή Κληρονομιά» για μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, το οποίο εφαρμόστηκε στο πλαίσιο του δίωρου τακτικού μαθήματος της τάξης: «Βιωματική Μάθηση – Project».

Το ταξίδι των μαθητών στην Ολυμπιακή Ιστορία και στις Ολυμπιακές Αξίες ξεκίνησε στις 23 Νοεμβρίου 2016 από την Αρχαία Ολυμπία. Εκεί οι μαθητές της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αχαρνών συνοδευόμενοι από τέσσερεις εκπαιδευτικούς τους, τον Διευθυντή του σχολείου κ. Χρήστο Καρανίκο, την κ. Ελένη Ταλιαδούρου, τον κ. Αλέξανδρο Γαλανόπουλο και τον κ. Βασίλειο Κυριακίτη, συνάντησαν για πρώτη φορά την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας και μαζί της τον υπέροχο κόσμο του Ολυμπισμού. Στην συγκινητική Τελετή Λήξης του προγράμματος ο Πρόεδρος της Ακαδημίας κ. Ισίδωρος Κούβελος συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του μαθήματος καθώς και τους μαθητές για την θεαματική πρόοδο τους στην διάρκεια των 12 μαθημάτων Ολυμπιακής Παιδείας.

Πηγή: Ελληνική Ολυμπιακή Ακαδημία

Check Also

PARK Ji-sung small photo

Διεθνής πρώην άσσος της Μάντσεστερ ο δεύτερος Λαμπαδηδρόμος στην Αρχαία Ολυμπία!

Ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής της εθνικής ομάδας της Νοτίου Κορέας Park Ji-Sung θα είναι, τιμής ένεκεν, ο δεύτερος κατά σειρά Λαμπαδηδρόμος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*