Σάββατο , 26 Μάιος 2018
Top News


Home / Κόσμος / Η Ελλάδα έτοιμη και πάλι να ανάψει την Ολυμπιακή Φλόγα…

Η Ελλάδα έτοιμη και πάλι να ανάψει την Ολυμπιακή Φλόγα…

Οι Τελετές Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, παρουσιάσθηκαν χθες σε Συνέντευξη Τύπου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος , μαζί με τον επικεφαλής της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας Γιάννη Καρρά και τη χορογράφο των Τελετών Αρτέμιδα Ιγνατίου, μίλησαν για τις λεπτομέρειες των Τελετών. Επίσης, παρουσίασαν και την ελληνική διαδρομή της Λαμπαδηδρομίας, από τη αφή της Φλόγας στις 21 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία, μέχρι και την παράδοσή της στους οικοδεσπότες Βραζιλιάνους στις 27 Απριλίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου, επίσης ανακοινώθηκε και το υποστηρικτικό πρόγραμμα της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας ‘ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ’. Επικεφαλής του προγράμματος ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, ενώ συμμετείχαν η πρωθιέρεια Κατερίνα Λέχου με δύο ιέρειες, οι οποίες ήταν ενδεδυμένες με το αρχαιοελληνικό ένδυμα των Τελετών.

Πηγή: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Check Also

Συνάντηση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης όλων των πολιτικών φορέων για τις δυσκοίλιες και τα αιτήματα του χώρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*