Κυριακή , 22 Οκτώβριος 2017
Top News


Home / Ελλάδα / Στηρίζουμε την Αλεξάνδρα στο δρόμο για το Ρίο!
alex prof

Στηρίζουμε την Αλεξάνδρα στο δρόμο για το Ρίο!

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου είναι κολυμβήτρια και Άτομο με Αναπηρία. Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας και κάτοχος πανελληνίων ρεκόρ στα 50 και 100 μέτρα ελεύθερου και ύπτιου. Έχει συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα και έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 στην Ισπανία και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο την ίδια χρονιά.

Παρ’ όλα αυτά, στην προσπάθειά της να προετοιμαστεί κατάλληλα για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, είναι απαραίτητη η οικονομική υποστήριξη. Δυστυχώς, η καθημερινή προπόνηση, η αγορά του αθλητικού εξοπλισμού και τα έξοδα για τα ταξίδια, δεν καλύπτονται από το ελληνικό κράτος.

Σας καλούμε λοιπόν να υποστηρίξετε και εσείς την αξιέπαινη προσπάθεια της Ελληνίδας Πρωταθλήτριας στον όμορφο Παραολυμπιακό δρόμο για το Ρίο. Επισκεφτείτε το ακόλουθο σύνδεσμο και στηρίξτε την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου με την έμπρακτη στήριξη και δωρεά σας.

Help Alexandra

 

Check Also

kapralos kouvelos

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για τη νέα θητεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Από τα 27 συνολικά μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου, ψήφισαν τελικά τα 22, γεγονός που αποδεικνύει ότι η πληγή που είχε ανοίξει πριν από μερικούς μήνες, δεν επουλώθηκε πλήρως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*