Παρασκευή , 24 Νοέμβριος 2017
Top News


Home / Ελλάδα / ‘Αγαπώ τον αθλητισμό’ με τους Έλληνες Ολυμπιονίκες

‘Αγαπώ τον αθλητισμό’ με τους Έλληνες Ολυμπιονίκες

Mία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά από το πρώτο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας και από το έκτο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «Αγαπώ τον αθλητισμό-Kids’ Athletics» στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Ξαφνικά είδαν μπροστά τους, τον Πύρρο Δήμα, τη Βούλα Κοζομπόλη και το Σπύρο Γιαννιώτη. Οι τρεις Ολυμπιονίκες πήγαν κοντά στους μαθητές, μίλησαν μαζί τους, έδωσαν χρήσιμες συμβουλές και στο τέλος φωτογραφήθηκαν μαζί τους, κάνοντας αξέχαστη για τα παιδιά, την επίσκεψη στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Το «Αγαπώ τον αθλητισμό-Kids’ Athletics» διεξάγεται με τη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ, της ΕΟΚ και της ΕΟΠΕ, αλλά και των Υπουργείων Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εθνικής Άμυνας με την πολύτιμη υποστήριξη των Ιδρυμάτων «Σταύρος Νιάρχος» και «Παύλου & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου». Δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά τα μυστικά του στίβου, του μπάσκετ και του βόλεϊ και από το 2010 μέχρι σήμερα, έχουν πάρει μέρος σε αυτό περίπου 95.000 μαθητές και μαθήτριες από 1.4500 σχολεία απ’ όλη την Ελλάδα.

Πηγή: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Check Also

Νέα στρατηγική συμφωνία για την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Η προσπάθεια αυτή, η οποία είναι πλήρως συνυφασμένη με τους Στρατηγικούς Πυλώνες της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για εφαρμογή πρακτικών καλής διακυβέρνησης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*