Δευτέρα , 20 Νοέμβριος 2017


Home / Κόσμος / Η ισότητα των φύλων στο επίκεντρο του Ολυμπιακού Κινήματος

Η ισότητα των φύλων στο επίκεντρο του Ολυμπιακού Κινήματος

Η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων στον Αθλητισμό των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, πραγματοποίησε το ετήσιο συνέδριό της στο Μπακού, μετά από πρόσκληση της Ολυμπιακής Επιτροπής του Αζερμπαϊτζάν. Επικεφαλής της συνάντησης ορίσθηκε η Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Λιθουανίας Ντιάνα Γκουτζινεβιτσιούτε, η οποία καλωσόρισε τις συμμετέχουσες χώρες του Αζερμπαϊτζάν, της Πολωνίας, της Φιλανδίας, της Δανίας, της Μεγάλης Βρετανίας και της Λετονίας.

Η Επιτροπή συνόψισε τα συμπεράσματα της προηγούμενης συνόδου που διεξήχθη στην Πράγα και συζήτησε εκ νέου θέματα ισότητας των φύλων. Η απεσταλμένη του Αζερμπαϊτζάν Κονούλ Νουρουλάγιεβα μίλησε για την ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών στη χώρα της και τα υπόλοιπα μέλη που συμμετείχαν εστίασαν στον τομέα της συνεργασίας με άλλους διεθνείς οργανισμούς, που θα στοχεύει στην προώθηση και ανάπτυξη της ίσης μεταχείρισης.

Check Also

Αφιερωμένη στα Άτομα με Αναπηρία η παρούσα αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

Στόχος της πρωτοβουλίας της διοργανώτριας αρχής του κορυφαίου διασυλλογικού Πρωταθλήματος της χώρας μας είναι να συμβάλλει στην ενημέρωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*