Δευτέρα , 15 Οκτώβριος 2018


Home / Ελλάδα / Ασφαλές ίντερνετ με συμμετοχή Ολυμπιονικών και του Σάκη Ρουβά!

Ασφαλές ίντερνετ με συμμετοχή Ολυμπιονικών και του Σάκη Ρουβά!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη το Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης, με τη συμμετοχή 2.000 μαθητών, ηλικίας 11-14 ετών. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Το συνέδριο περιελάμβανε δύο διαδοχικές θεματικές ενότητες: στην πρώτη ενότητα, με τίτλο «Οι μικροί Κυβερνογνώστες μιλούν για το Διαδίκτυο», οι μαθητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση πραγματοποίησαν τις δικές τους παρουσιάσεις, ενώ κατά τη δεύτερη ενότητα, με τίτλο «Το Διαδίκτυο στη ζωή μας» μίλησαν καταξιωμένοι αθλητές που αποτελούν πρότυπο για τη νεολαία και χρησιμοποιούν ασφαλώς το διαδίκτυο, Ολυμπιονίκες και εξειδικευμένοι ψυχολόγοι.

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς μαθητές – και όχι μόνο – αποτέλεσε και η παρουσία του δημοφιλή τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, ο οποίος στην παρέμβασή του δήλωσε θερμός υποστηρικτής του διαδικτύου και κάλεσε τους νεαρούς φίλους του να χρησιμοποιούν έξυπνα και με ασφάλεια τα εργαλεία του ιντερνέτ.

Check Also

Χρυσό μετάλλιο για τον Καλπογιαννάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων!

Ο Καλπογιαννάκης συγκέντρωσε 36 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερο τον Ιταλό Ρένα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*