Παρασκευή , 20 Οκτώβριος 2017
Top News


Home / Ελλάδα / Νέες δράσεις για το Ολυμπιακό μας Μουσείο
ol. museum thess

Νέες δράσεις για το Ολυμπιακό μας Μουσείο

Το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, χάρη στην πολυετή του πορεία σε εκπαιδευτικές δράσεις και πάλι καινοτομεί, διοργανώνοντας αυτοτελείς εκπαιδευτικές συνεδρίες και υποδέχεται την πρώτη και τρίτη Κυριακή κάθε μήνα μικρούς και μεγάλους φίλους, σε μια μαγική εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις!

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ… Για παιδιά ηλικίας 3-5 ετών και 1 ενήλικα, Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00-12:00. Συνοδός και παιδί ‐με τη βοήθεια του εμψυχωτή‐ επιλέγουν ένα παραμύθι, «ντύνονται» τους ήρωες του, ανακαλύπτουν τα συναισθήματα τους και βιώνουν τις περιπέτειες τους μέσα από τις τεχνικές της παιγνιοθεραπείας. Ενήλικας και εμψυχωτής ενθαρρύνουν το παιδί να εκφραστεί και να δημιουργήσει μέσα από ένα παραμύθι. Απαραίτητος εξοπλισμός, άνετα ρούχα και καλτσάκια.

ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ … Για ενήλικες 18 έως…108 !!! ετών, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00-13:00. Οι συμμετέχοντες μπορούν να εκφράσουν τις συγκρούσεις και τα συναισθήματα τους τη στιγμή που »γεννιούνται». Δουλεύουν με τον εαυτό τους και την ομάδα στο «εδώ και τώρα» χρησιμοποιώντας ελάχιστα το παρελθόν και αδιαφορώντας για το μέλλον.

Check Also

PARK Ji-sung small photo

Διεθνής πρώην άσσος της Μάντσεστερ ο δεύτερος Λαμπαδηδρόμος στην Αρχαία Ολυμπία!

Ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής της εθνικής ομάδας της Νοτίου Κορέας Park Ji-Sung θα είναι, τιμής ένεκεν, ο δεύτερος κατά σειρά Λαμπαδηδρόμος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*