Κυριακή , 18 Φεβρουάριος 2018
Top News


Home / Ελλάδα / Ύψιστη τιμή για την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη Βούλα Κοζομπόλη

Ύψιστη τιμή για την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη Βούλα Κοζομπόλη

Εξαιρετικά τιμητική διάκριση για την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη της υδατοσφαίρισης Σταυρούλα Κοζομπόλη, η οποία τιμήθηκε από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή με το βραβείο ‘Γυναίκα και Αθλητισμός’ για την Ευρώπη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Δ.Ο.Ε στη Λοζάννη.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, προσέφερε τις υπηρεσίες της στην Εθνική μας ομάδα για περισσότερο από 15 χρόνια και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Η δράση της περιλαμβάνει συμμετοχές σε επιτροπές και οργανώσεις του αθλητικού κινήματος, βοηθώντας και προωθώντας το γυναικείο αθλητισμό και υποστηρίζοντας την ανάδειξη των γυναικών σε ηγετικές θέσεις. Επιπρόσθετα, λαμβάνει ενεργά μέρος στην οργάνωση και συμμετοχή σε συνέδρια και διαλέξεις που αφορούν στην ισότητα των δύο φύλων, με στόχο τη διασφάλιση του ασφαλούς περιβάλλοντος στην προπόνηση γυναικών και κοριτσιών.

Οι προσπάθειές της αναγνωρίσθηκαν πρόσφατα από τη Βουλή των Ελλήνων, από τη Εκκλησία της Ελλάδας, από τον Ερυθρό Σταυρό και από πολλά γυναικεία σωματεία ανά τη χώρα.

Check Also

Η πρώτη ελληνική γυμναστική πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του 2018!

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που η Ελλάδα θα έχει εκπροσώπηση στο άθλημα της ρυθμικής, αφού δεν είχε καταφέρει κάτι ανάλογο στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*