Τετάρτη , 22 Νοέμβριος 2017
Top News


Home / Κόσμος / Αναστολή λειτουργίας Ολυμπιακής Επιτροπής του Κουβέιτ

Αναστολή λειτουργίας Ολυμπιακής Επιτροπής του Κουβέιτ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της Ολυμπιακής Επιτροπής του Κουβέιτ, με σκοπό την προστασία του Ολυμπιακού Κινήματος στη χώρα από την αδικαιολόγητη κυβερνητική παρέμβαση.

Το Ολυμπιακό Κίνημα στο Κουβέιτ έχει να επιλύσει μια σειρά από ζητήματα σχετικά με την αυτονομία του, μετά και την τροποποίηση της πρόσφατης αθλητικής του νομοθεσίας. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, σε στενή συνεργασία με τις Διεθνείς Ομοσπονδίες, έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επιλύσει την κατάσταση φιλικά και προς το συμφέρον του Ολυμπιακού Κινήματος στο Κουβέιτ.

Στη χώρα είχε δοθεί προθεσμία μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2015, αναφορικά με την επίλυση των θεμάτων ή τουλάχιστον το πάγωμα της εφαρμογής των συγκρουσιακών διατάξεων της νομοθεσίας του αθλητισμού, έως ότου να βρεθεί μια λογική και αμοιβαία αποδεκτή λύση. Η προθεσμία έληξε χωρίς καμία ενέργεια και απόφαση από την κυβέρνηση του Κουβέιτ, με αποτέλεσμα τη συγκεκριμένη κίνηση της Δ.Ο.Ε.

Check Also

Πλήρης ραδιοτηλεοπτική κάλυψη των Παραολυμπιακών Αγώνων από τους Ευρωπαίους δημοσιογράφους

Η συγκεκριμένη συνεργασία καλύπτει όλες τις χώρες της Ευρώπης, εκτός της Μεγάλης Βρετανίας και της Ρωσίας και έρχεται να συνεχίσει την τηλεοπτική επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*